
PAKOWARKI PRÓŻNIOWE

Modele urządzeń

Produkty komplementarne

Produkty komplementarne

Produkty komplementarne
Dlaczego pakowanie próżniowe?
Technologia pakowania próżniowego odpowiada na potrzebę zachowania bezwzględnego bezpieczeństwa sanitarnego w profesjonalnej gastronomii. Korzystając z pakowarek Boss Vakuum redukujecie zagrożenie ze strony szkodliwych bakterii i mikrobów. Chronicie zarówno żywność, jak i mających z nią kontakt, ludzi. Proces pakowania w próżni pozwala przechować żywność w optymalnych warunkach, bez ryzyka zepsucia lub skażenia czynnikami zewnętrznymi. Pakowarki próżniowe są podstawowym narzędziem bezpieczeństwa w każdej współczesnej kuchni.
Zalety pakowarek próżniowych
- Bardzo szeroki asortyment.
- Najlepszej jakości pompy wytwarzające próżnie – Busch.
- Najszybsze i najwydajniejsze pompy w urządzeniach stołowych Becker o niespotykanej wydajności 40 m3/h.
- Najwyższej jakości materiały użyte do produkcji.
- Indywidualne wykonania na życzenia klientów.
- Możliwość wybory dwóch paneli sterowania w zależności od zaawansowania potrzeb.
- Intuicyjne sterowanie poprzez panele dotykowe.
- Innowacyjne funkcje urządzenia np. marynowanie.
Oferta

Nasze marki

Doradztwo

Serwis