Z przyjemnością prezentujemy jedną z naszych ostatnich realizacji – dostawę okapów marki Jeven do restauracji Bufet w Krakowie.
Za wyjątkową koncepcją restauracji stoją wybitni szefowie kuchni: Przemysław Klima, laureat gwiazdki Michelin i szef kuchni w Bottiglieria 1881, oraz Jakub Kojder, również uhonorowany tym prestiżowym wyróżnieniem.
Bufet to miejsce, które stawia na lokalne, sezonowe i ekologiczne produkty, łącząc nowoczesne techniki kulinarne z tradycyjnymi smakami. W menu znaleźć można m.in. grillowany boczek z musztardą, mule z 'ndują i czerwoną porzeczką oraz antrykot z sezonowanej, polskiej jałówki w sosie z zielonego pieprzu.
W ramach współpracy nasi specjaliści z Leven Group dostarczyli do restauracji Bufet dwa modele okapów Jeven:
Serdecznie dziękujemy za zaufanie i owocną współpracę. Cieszymy się, że nasze rozwiązania technologiczne wspierają rozwój tak unikalnych i ambitnych przedsięwzięć kulinarnych.