Smoki Junior Systemy filtracji sadzy

Systemy filtracji sadzy z dymu wytwarzanego przez piece do pizzy opalane drewnem.

To profesjonalny system filtracji dedykowany kuchniom wyposażonym w piece opalane drewnem, który eliminuje do 95% cząsteczek sadzy powstających w trakcie pracy. Smoki Junior pozwala spełnić surowe wymogi przeciwpożarowe, redukuje zapachy z wywiewanego powietrza oraz zapobiega zabrudzeniu kanałów dymowych.

Zalety systemu Smoki Junior

Urządzenia Smoki Junior różnią się zakresem działania i przeznaczeniem. Oto ich konkretne funkcjonalności:

Zaprojektowane do filtracji sadzy z dymu / powietrza wywiewanego przez okap

Specjalistyczne dysze oczyszczają dym z sadzy na bazie cyrkulacji wody

Eliminuje do 95% cząsteczek sadzy powstających w piecach opalanych drewnem

Redukuje zapachy z wywiewanego powietrza

Zapobiega zabrudzeniu kanałów dymowych

Znacząco obniża ryzyko pożaru poprzez schłodzenie temperatury dymu

Nie zakłóca naturalnego ciągu kominowego

Możliwość wyposażenia w wentylator wspomagający naturalny ciąg

W trosce o najwyższą jakość obsługi naszych klientów, każde województwo posiada dedykowanego opiekuna którego zadaniem jest doradztwo i wsparcie. Znajdź swojego opiekuna wybierając województwo z listy:

To nie Twój region? Sprawdź swoją geolokalizację

Tu użyliśmy
Systemu Smoki Junior

O Leven Group najlepiej świadczą nasze realizacje. Kompleksowe usługi dopasowane do potrzeb różnych klientów. Oferujemy systemy wentylacyjne i gastronomiczne dla najbardziej prestiżowych i dużych odbiorców, od portów lotniczych, przez uznane restauracje, po ekskluzywne hotele i sportowe areny. W oferowane przez nas produkty wyposażyliśmy już ponad 2500 obiektów w całej Polsce. Urządzenia i rozwiązania Leven Group są codziennym wsparciem pracowników kuchni i dobrze wywiązują się z swoich funkcji w różnego typu obiektach już od ponad piętnastu lat. Poznaj bliżej wybrane przykłady zastosowania naszych rozwiązań.

Katalogi systemów Smoki

Format: PDF / Rozmiar: 4000 KB

Format: PDF / Rozmiar: 236 KB