Systemy filtracji sadzy z dymu wytwarzanego przez piece do pizzy opalane drewnem.
To profesjonalny system filtracji dedykowany kuchniom wyposażonym w piece opalane drewnem, który eliminuje do 95% cząsteczek sadzy powstających w trakcie pracy. Smoki Junior pozwala spełnić surowe wymogi przeciwpożarowe, redukuje zapachy z wywiewanego powietrza oraz zapobiega zabrudzeniu kanałów dymowych.
Urządzenia Smoki Junior różnią się zakresem działania i przeznaczeniem. Oto ich konkretne funkcjonalności:
Zaprojektowane do filtracji sadzy z dymu / powietrza wywiewanego przez okap
Specjalistyczne dysze oczyszczają dym z sadzy na bazie cyrkulacji wody
Eliminuje do 95% cząsteczek sadzy powstających w piecach opalanych drewnem
Redukuje zapachy z wywiewanego powietrza
Zapobiega zabrudzeniu kanałów dymowych
Znacząco obniża ryzyko pożaru poprzez schłodzenie temperatury dymu
Nie zakłóca naturalnego ciągu kominowego
Możliwość wyposażenia w wentylator wspomagający naturalny ciąg
W trosce o najwyższą jakość obsługi naszych klientów, każde województwo posiada dedykowanego opiekuna którego zadaniem jest doradztwo i wsparcie. Znajdź swojego opiekuna wybierając województwo z listy:
O Leven Group najlepiej świadczą nasze realizacje. Kompleksowe usługi dopasowane do potrzeb różnych klientów. Oferujemy systemy wentylacyjne i gastronomiczne dla najbardziej prestiżowych i dużych odbiorców, od portów lotniczych, przez uznane restauracje, po ekskluzywne hotele i sportowe areny. W oferowane przez nas produkty wyposażyliśmy już ponad 2500 obiektów w całej Polsce. Urządzenia i rozwiązania Leven Group są codziennym wsparciem pracowników kuchni i dobrze wywiązują się z swoich funkcji w różnego typu obiektach już od ponad piętnastu lat. Poznaj bliżej wybrane przykłady zastosowania naszych rozwiązań.
Format: PDF / Rozmiar: 4000 KB
Format: PDF / Rozmiar: 236 KB