System filtracji sadzy i tłuszczu wytwarzanego przez grille opalane drewnem i węglem drzewnym.
Kuchniom wyposażonym w grille opalane drewnem i węglem drzewnym dedykujemy systemy Smoki Maxi Grill. Eliminują do 95% cząsteczek sadzy i tłuszczu z wyciąganego powietrza, redukują zapachy i umożliwiają spełnienie surowych wymogów przeciwpożarowych. Ponadto, opcjonalnie mogą zostać wykonane w spersonalizowanej wersji o dowolnym wymiarze.
Urządzenia Smoki różnią się zakresem działania i przeznaczeniem. Oto ich konkretne funkcjonalności:
Zaprojektowane do filtracji sadzy i tłuszczów z powietrza wywiewanego przez okap
Specjalistyczne dysze oczyszczają dym z sadzy i tłuszczu na bazie cyrkulacji wody
Wyposażone w układ filtrów ze stali nierdzewnej dla dokładniejszej filtracji
Łatwy dostęp do filtrów, które można myć w zmywarce
Eliminuje do 95% cząsteczek sadzy i tłuszczu z wyciąganego powietrza
Wmontowany odkraplacz na wywiewie
Redukuje zapachy z wywiewanego powietrza
Zapobiega zabrudzeniu kanałów dymowych
Obniża temperaturę wywiewanego powietrza
Znacząco obniża ryzyko pożaru poprzez schłodzenie temperatury dymu
Może zostać podłączone do okapów o wydajności 7500 m3/h
Opcjonalne wykonanie jednostki na zamówienie o dowolnej wielkości
W trosce o najwyższą jakość obsługi naszych klientów, każde województwo posiada dedykowanego opiekuna którego zadaniem jest doradztwo i wsparcie. Znajdź swojego opiekuna wybierając województwo z listy:
O Leven Group najlepiej świadczą nasze realizacje. Kompleksowe usługi dopasowane do potrzeb różnych klientów. Oferujemy systemy wentylacyjne i gastronomiczne dla najbardziej prestiżowych i dużych odbiorców, od portów lotniczych, przez uznane restauracje, po ekskluzywne hotele i sportowe areny. W oferowane przez nas produkty wyposażyliśmy już ponad 2500 obiektów w całej Polsce. Urządzenia i rozwiązania Leven Group są codziennym wsparciem pracowników kuchni i dobrze wywiązują się z swoich funkcji w różnego typu obiektach już od ponad piętnastu lat. Poznaj bliżej wybrane przykłady zastosowania naszych rozwiązań.
Format: PDF / Rozmiar: 4000 KB
Format: PDF / Rozmiar: 236 KB