Idealnie dopasowane rozwiązanie dla wszystkich potrzeb.
HOBART to synonim jakości, ekonomicznej i innowacyjnej technologii w profesjonalnej kuchni. Piece konwekcyjno-parowe HOBART COMBI i COMBI-plus są tego przykładem. Te dwie linie sprawdzają się wszędzie tam, gdzie wymagana jest doskonała jakość.
Piec HOBART COMBI jest szybki, niezawodny i wyposażony z myślą o profesjonalistach i dla pełnej satysfakcji ich klientów: wspólnie z Tobą przygotuje wyszukane i pełnowartościowe potrawy.
Jednolitość i szybkość procesu gotowania
Prosty panel kontrolny z podstawowymi parametrami gotowania
Duża liczba opcji do wyboru w celu poszerzenia możliwości pieca
Wersja bojlera: dodatkowy zintegrowany system wytwarzania pary wykorzystujący najnowszą technologię bojlera
AirControl: ciągła regulacja i wentylator oscylacyjny
JetControl: najnowsza technologia wtrysku i szybkie chłodzenie komory
CoreControl: poziom dostarczanej energii dostosowywany do zapotrzebowania, ustawienia i faktycznie wyświetlanych wartości
Automatyczny, bezkontaktowy system mycia jako dostępna opcja
W trosce o najwyższą jakość obsługi naszych klientów, każde województwo posiada dedykowanego opiekuna którego zadaniem jest doradztwo i wsparcie. Znajdź swojego opiekuna wybierając województwo z listy:
O Leven Group najlepiej świadczą nasze realizacje. Kompleksowe usługi dopasowane do potrzeb różnych klientów. Oferujemy systemy wentylacyjne i gastronomiczne dla najbardziej prestiżowych i dużych odbiorców, od portów lotniczych, przez uznane restauracje, po ekskluzywne hotele i sportowe areny. W oferowane przez nas produkty wyposażyliśmy już ponad 2500 obiektów w całej Polsce. Urządzenia i rozwiązania Leven Group są codziennym wsparciem pracowników kuchni i dobrze wywiązują się z swoich funkcji w różnego typu obiektach już od ponad piętnastu lat. Poznaj bliżej wybrane przykłady zastosowania naszych rozwiązań.
Format: PDF / Rozmiar: 6000 KB