Aktualności
Podsumowanie roku 2023
Początek roku to idealny moment na krótką refleksję i podsumowanie naszych działań. Z dumą możemy powiedzieć, że był to bardzo owocny i dobry rok!
Osiągnęliśmy zawrotny poziom ponad 150 udanych realizacji do których dostarczyliśmy nasze okapy Jeven. W roku 2023 wprowadziliśmy do naszej oferty kilka wyjątkowych produktów dzięki czemu możemy proponować klientom jeszcze bardziej kompleksową i spersonalizowaną ofertę niezwodnych urządzeń.
Inwestycje w jakich mieliśmy okazję brać udział i dostarczać nasze rozwiązania to między innymi:
– 4 sklepy sieci Ikea
– Kantyna pracownicza w nowej siedzibie PZU w Warszawie
– Powstające nowe Muzeum Archeologii Podwodnej i Rybołówstwa Bałtyckiego
– Termy Chochołowskie
– Druga lokalizacja fenomenalnego White Marlin tym razem lokal w Gdańsku
– Kolejne urządzenia dostarczone do MTP Poznań
– Wyposażenie w kompleksowy system wentylacji zakładu produkcyjnego czołowego producenta kebabów i wyrobów z drobiu w Polsce
,a także wiele prestiżowych hoteli i restauracji w całym kraju. Nie można zapominać, że mamy w portfolio także wiele realizacji w placówkach oświatowych takich jak przedszkola i szkoły-co niezmiernie nas cieszy.
Mówiąc o naszych osiągnięciach w ubiegłym roku, trzeba powiedzieć o aż 4 nowych rozwiązaniach jakie wprowadziliśmy do oferty. Co więcej- wszystkie one z sukcesami pracują już u naszych klientów. A są nimi:
– Nowe linie grzewcze MARENO M;
– Generator ozonu do redukcji zapachów i tłuszczu z wywiewanego powietrza;
– System przeciwpożarowy Firespy kitchen;
– Okapy Jeven z mgłą wodną;
Nie zabrakło oczywiście naszej obecności na najważniejszych wydarzeniach targowych branży. Mogliście nas spotkać na targach SMAKKI Gastrotargi na których wygraliśmy w 2 konkursach w kategorii EKO Wystawca i EKO produkt, a także zdobyliśmy aż 2 wyróżnienia. Byliśmy także tradycyjnie w Kołobrzegu na targach branżowych Klimatex organizowanych w hotelu Aquarius.
Równie aktywnie prowadziliśmy działania w naszej akademii – Leven Academy, gdzie ogromną wiedzą i doświadczeniem dzielą się na co dzień nasi specjaliści z dziedziny wentylacji oraz gastronomii. W minionym roku przeprowadziliśmy tutaj dziesiątki szkoleń produktowych, konsultacji i rozmów z naszymi partnerami i klientami.
Nasze studio kulinarne pod dowództwem wyśmienitego Chefa Kuchni Lecha Plucińskiego tętniło życiem i zgromadziło wielu chefów kuchni z całego kraj, To tutaj pod czujnym okiem naszego mistrza szkolili się z Jego autorskich przepisów na kolorowe pasty i ravioli. Największym osiągnięciem tej części naszej działalności jest niewątpliwie książka kucharska autorstwa Chefa Lecha, która już niebawem zagości w naszej Akademii.
Co mamy w planach na rok 2024? Na pewno nie spoczniemy na laurach. Koniec roku był bardzo intensywny, a co za tym idzie wkraczamy w nowy rok z rozpędem, dostarczając już kolejne okapy i urządzenia do naszych klientów. Starannie pracujemy nad naszym harmonogramem działań by jeszcze częściej móc się z Wami spotkać na wydarzeniach branżowych i prezentować naszą kompleksową ofertę. Zapraszamy też do naszej Akademii, która już niebawem na nowo ruszy z zapisami na szkolenia.