PIECE KONWEKCYJNO-PAROWE
I PATELNIE MULTIFUNKCYJNE
Piece konwekcyjno-parowe i patelnie multifunkcyjne Precipan to jedne z najważniejszych produktów firmy Hobart. Hobart należy do wiodących producentów urządzeń gastronomicznych na świecie. W trakcie swojej niemal stuletniej historii firma rozwijała, produkowała i dystrybuowała liczne rozwiązania dla profesjonalnej gastronomii. Hobart na bieżąco pracuje nad innowacyjnością systemów technik pieczenia, przygotowania żywności, zmywania oraz technologii uzdatniania odpadów gastronomicznych. Wybierając urządzenia niemieckiego producenta, stawiacie na wysoką jakość, ekonomię pracy, energooszczędność oraz niezawodne rozwiązania. W naszej ofercie znajdziecie trzy linie produktowe pieców konwekcyjno-parowych Hobart: COMBI, COMBI-plus i COMBI-mini oraz patelnie multifunkcyjne Preipan. Poznajcie je bliżej.
Linie produktowe pieców konwekcyjno-parowych
Linia produktowa COMBI oferuje szeroką gamę modeli natryskowych i bojlerowych. Prosty i czytelny panel sterowania ułatwia pracę każdemu użytkownikowi. Duża liczba akcesoriów i opcji pozwoli Wam na samodzielną konfiguracje urządzenia adekwatnie do potrzeb. Istnieje możliwość zapisania aż do 100 własnych programów / przepisów. Piece COMBI są szybkie, niezawodne i skonfigurowane z myślą o profesjonalistach. Piece mogą zostać doposażone w automatyczną funkcję mycia.
Linia pieców konwekcyjno-parowych COMBI-PLUS to urządzenia natryskowe, domyślnie wyposażone we wszystkie topowe technologie. Ta linia oferuje użytkownikom w standardzie wszystko co może im się przydać w codziennej pracy. Sterowanie odbywa się za pomocą dużego i czytelnego panelu dotykowego. Pozwala on konfigurować i kontrolować każdy aspekt związany z gotowaniem w urządzeniu a także np. programować w kalendarzu cykle mycia. Programy mycia w tej linii produktowej są najkrótsze i najoszczędniejsze na rynku.
Linię produktową COMBI-MINI cechuje kompaktowa budowa pozwalająca zaoszczędzić miejsce. To piece konwekcyjno-parowe, które sprawdzą wszędzie tam, gdzie ograniczeniem jest niewielka przestrzeń. COMBI-mini oferują zalety dużego pieca w kompaktowym wydaniu – oferują standard 1/1GN przy szerokości jedynie 52.5 cm. Piece mogą być wyposażone zarówno w prosty, manualny panel sterowania VisioPAD jak i nowoczesny, dotykowy panel FastPAD z linii COMBI-PLUS. Piece COMBI-mini posiadają automatyczny system mycia w standardzie.
Linie produktowe patelni multifunkcyjnych PRECIPAN
Patelnia multifunkcyjna Precipan HBPT 10 pozwala przygotować w jednym czasie do 300 porcji. Posiada dwie niezależnie sterowane strefy grzewcze. To urządzenie doskonale nadaje się do mniejszych zakładów gastronomicznych. Modele 10E
i 10HE( z podniesioną mocą), umożliwiają bardzo szybkie gotowanie. 100 litrów wody zostaje doprowadzone do wrzenia w zaledwie 24 minuty.
Cechy produktu
- Pojemność 105l.
- 2 niezależne strefy grzewcze.
- Elektryczny mechanizm przechylania patelni w zakresie 0°-90°.
- Funkcja gotowania pod ciśnieniem skracająca czas obróbki żywności nawet o 25%.
- Dotykowy panel sterujący identyczny w budowie jak w przypadku pieca konwekcyjno- parowego HOBART COMBI-PLUS.
- Grube 15 milimetrowe wysokowydajne dno patelni.
- Pomiar temperatury żywności na dnie i ściance bocznej.
- W pełni automatyczne procesy gotowania.
- Bieżąca kontrola ilości wody w urządzeniu i automatyczny system dozowania.
- Możliwość przechowywania do 130 przepisów w pamięci urządzenia.
- Szybkie i efektywne mycie urządzenia dzięki wyposażeniu w zintegrowany prysznic.
Patelnia multifunkcyjna Precipan HBPT 15 to największy model pozwalający na przygotowanie do 500 porcji jednocześnie. Trzy niezależnie sterowane strefy grzewcze zapewniają wysoką elastyczność pracy. Urządzenie o pojemności 150 litrów jest często stosowane w dużych kuchniach zbiorowego żywienia. Modele 15E
i 15HE( z podniesioną mocą), umożliwiają bardzo szybkie gotowanie.
Precipan HBPT 15HE może rozgrzać się od 20° C do 250° C w zaledwie 4 i pół minuty.
Cechy produktu
- Pojemność 151l.
- 3 niezależne strefy grzewcze.
- Elektryczny mechanizm przechylania patelni w zakresie 0°-90°.
- Funkcja gotowania pod ciśnieniem skracająca czas obróbki żywności nawet o 25%
- Dotykowy panel sterujący identyczny w budowie jak w przypadku pieca konwekcyjno- parowego HOBART COMBI-PLUS.
- Grube 15 milimetrowe wysokowydajne dno patelni.
- Pomiar temperatury żywności na dnie i ściance bocznej.
- 3 porty na panelu przednim urządzenia: gniazdo 230 V, port dla czujnika temperatury wnętrza, port USB.
- W pełni automatyczne procesy gotowania.
- Bieżąca kontrola ilości wody w urządzeniu i automatyczny system dozowania.
- Możliwość przechowywania do 130 przepisów w pamięci urządzenia.
- Szybkie i efektywne mycie urządzenia dzięki wyposażeniu w zintegrowany prysznic.
Najważniejsze cechy i zalety produktów HOBART
Oferta
Nasze produkty
Doradztwo
Serwis